Enerji Tasarrufu!
Kirigamine Zen, zarif görünümüne ek olarak, hem ısıtma hem soğutma modlarında A Enerji Sınıfı’nın bile üzerinde enerji verimliliği sağlamaktadır.

Hayatı Kolaylaştıran Fonksiyonlar!
Nano-Platinum ve Anti-Alerjik Enzim Filtresi de bulunan Kirigamine Zen ile haftalık programlama yapmak mümkün. Uzaktan kumandası ile kullanıcılar, cihazın çalışmasını istediği gün, saat ve sıcaklığı ayarlayarak otomatik olarak cihazın çalışmasını sağlayabiliyor.

Sessiz Çalışma!
Mitsubishi Electric geliştirilmiş “Sessiz Çalışma” fan hızı ayarı ile Kirigamine Zen 22/25/35 (MSZ-EF22/25/35) modelleri için 21dB’e kadar süper sessiz çalışma garanti edilmektedir. Kirigamine Zen Beyaz, açık renkli, ferah mekanlar ile kusursuz bir uyum içindedir. Kirigamine Zen Siyah, modern ve asil bir görünüm yaratır. Kirigamine Zen Gri, yaşam alanlarınızı zarif ve konforlu ortamlara dönüştürür. Dünyanın en prestijli tasarım ödeüllerinden IF Product Design Awards 2011’de, “Yapı Malzemeleri-Klima ve Sıcaklık Kontrol Teknolojileri” kategorisinde ödüle layık görülen Kirigamine Zen, sadelik kavramı üzerine yoğunlaşmış estetik görünümüyle dikkat çekiyor.

Şimdi Uygun Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleriyle!
Kirigamine Zen Serisi’nde KDV+ÖTV İndirimi, diğer tüm split klima modellerinde KDV indirimi sizi bekliyor. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi World Kart ile yapacağınız ödemelerde peşin fiyatına 9 taksit ve 3 ay taksit erteleme yada %5,02 vade farkı ile 20 ay taksit avantajıyla… Detaylı bilgi ve ücretsiz keşif için Yetkili Bayi ve Satış Noktalarımızda sizi bekliyoruz!

Kampanya son geçerlilik tarihi 24 Ağustos 2012’dir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. KlimaPlus A.Ş. fiyatları haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Split Klima fiyatlarına %18 KDV dahil olup, KDV ve diğer vergi oranlarında olabilecek değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. Ürünlerimiz Mitsubishi Electric satış noktalarından teslim edilir. Fiyatlar üretim ve stok imkanları ile sınırlıdır. KLİMAPLUS A.Ş. önceden haber vermeden fiyatları değiştirme hakkına sahiptir. Fiyatlara Split klimalarda montaj bedeli (5 m’ ye kadar) dahildir. Cihazların bulunduğu yere kadar uzanabilecek nitelikte elektrik tesisatı, sigorta temini, her türlü inşaat ve dekorasyon işi müşteriye aittir. Fiyatlarımız tavsiye edilen tüketici fiyatlarıdır. KDV+ÖTV İndirimi ve KDV İndirimi, Multi ve Mr. Slim cihazlarda geçerli değildir.