10.05.2013

Tüm KlimaPlus bayilerinde bulabileceğiniz ihtiyaçlarınıza uygunen özel klimalarda, yaza özel fiyat avantajları ve kredi kartlarına taksit seçeneklerinden faydalanarak yazın bunaltıcı havasından kurtulabilirsiniz.

Üç renk (Siyah, Beyaz, Gri) seçeneği ile estetik görünümlüKirigamine Zen serisi;Nano-Platinum ve Anti-Alerjik Enzim Filtresi(Opsiyonel)’ne sahip. Uzaktan kumandası ile istenilen gün, saat ve sıcaklık ayarlama imkânı sunan Kirigamine Zen serisi ayrıca 21dB’e kadar süper sessiz çalışmaktadır.Üstelikhaftalık programlama yapmak mümkün.

Mitsubishi ElectricKirigamine serisi klima, i-SeeSensör özelliğiyle her yeri eşit serinletir, enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. PlasmaDuo filtre sistemiyle kokusuz, tozsuz, alerjensiz ortamlar yaratır.

Deluxe PowerInverter serisi klima, I-Savefonsiyonuyla rahat ettiğiniz ısıyı hatırlar ve otomatik olarak ayarlar. Silence özelliğiyle fısıltıdan bile sessiz çalışır.

Daha bir çok özelliğe sahip olan Mitsubishi Electric Klimalar, cebinizi yormadan, her koşulda maksimum enerji tasarrufu sağlar.

"Artık Ertelemeyin, Bu Yaz Terlemeyin!"

31 Mayıs'a kadar sürecek kampanya kapsamında, Yapı Kredi World Kart ile yapacağınız ödemelerde peşin fiyatına 10 taksit ve 3 ay taksit erteleme avantajı da sunuluyor. Diğer banka kartlarına peşin fiyatına farklı taksit seçenekleri uygulanmaktadır.

Cihaz fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgileri KlimaPlus yetkili bayilerimizden ve çağrı merkezinden temin edebilirsiniz.